سخنان مقام معظم رهبری + شکایت هاشمی ها

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

1. دانشجویان دانشگاه های مختلف ، نخبگان علمی – فرهنگی دانشگاه ها و اعضا و نمایندگان تشکل های مختلف دانشجویی ، عصر روز چهارشنبه چهارم شهریور ماه 1388 در فضایی صمیمانه و پرنشاط با حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. پس از سخنان نمایندگان دانشجویان و تشکلهای دانشجویی ، معظم له سخنانی را بین فرمودند که به پاره ای از آن اشاره می شود:
1.1. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان چند نفر از دانشجویان درباره لزوم برخورد و محاکمه مجرمان پشت پرده حوادث اخیر خاطرنشان کردند: در مسائلی با این درجه از اهمیت، نباید با حدس و گمان و براساس شایعه حرکت کرد. ایشان ، نظام اسلامی را محصول مجاهدت های عظیم ملت ایران در سی سال اخیر خواندند و افزودند: همه مطمئن باشند که در مقابل جرم و جنایت هیچگونه اغماضی نخواهد شد ، اما در مسائلی به این اهمیت، دستگاه قضا باید براساس دلایل محکم قضاوت کند و حتی اگر برای بسیاری از شایعات، شواهد و قرینه هایی وجود داشته باشد این شواهد نمی تواند مبنای قضاوت قرار گیرد.
1.2. مقام معظم رهبری با تأکید بر رسیدگی به آسیب دیدگان در مسئله کهریزک و همینطور بررسی موضوع معدود کسانی که در این مسئله جان باخته اند افزودند: البته اینگونه مسائل نباید با مسئله اصلی بعد از انتخابات خلط مبحث شود. رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: عده ای ، ظلم بزرگی را که پس از انتخابات به مردم و نظام اسلامی شد و هتک آبروی نظام در مقابل ملتها را نادیده می گیرند و مسئله کهریزک یا کوی دانشگاه را قضیه اصلی قلمداد می کنند اما این نگاه، خود یک ظلم آشکار است. ایشان در تشریح مسئله اصلی پس از انتخابات افزودند: نظام اسلامی با پیشرفت های متعدد سالهای اخیر، در مرحله ای عالی از امتیاز و آبروی منطقه ای و جهانی قرار داشت و مشارکت 85 درصدی و پرشکوه ملت بر این موقعیت می افزود اما ناگهان حرکتی برای نابود کردن این حادثه افتخارآمیز صورت گرفت که به اعتقاد من از قبل طراحی شده بود. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: من، پیش قراولان حوادث اخیر را به دست نشاندگی بیگانگان از جمله امریکا و انگلیس متهم نمی کنم ؛ چرا که این موضوع برای من ثابت نشده است ، اما تردیدی وجود ندارد که این جریان، چه مسئولان و پیش قراولان آن بدانند و چه ندانند جریانی حساب شده بود. البته طراحان این جریان یقین نداشتند که طرح آنها اجرایی می شود اما تحرکات بعضی افراد پس از انتخابات، آنها را امیدوار کرد به گونه ای که طراحان اصلی با گسیل همه وسائل و امکانات رسانه ای و الکترونیکی خود به میدان، حضور خود و عواملشان را در صحنه تشدید کردند.
1.3. رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان درباره حمایت های رهبری از دولت و رئیس جمهور خاطرنشان کردند: دولت کنونی و رئیس جمهور محترم، مثل همه انسان ها، دارای نقاط ضعف و قوت هستند و بنده فقط از نقاط قوت حمایت می کنم و هرکس دیگری نیز این گرایش، تحرک و جدیت را از خود نشان دهد مورد حمایت من خواهد بود. حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه خاطرنشان کردند: تأکید بر نقاط ضعف، به سیاه نمایی و ناامیدی می انجامد ضمن اینکه موضع گیری علنی در مقابل نقاط ضعف، بسیاری از مواقع به حل مشکل کمکی نمی کند بنابراین و براساس منطق، فقط هنگامی که چاره دیگری نباشد باید در مقابل نقاط ضعف، موضع علنی گرفت.

2. شکایات خاندان آیت الله هاشمی از دکتر محمود احمدی نژاد:



2.1. درباره اختلافات دکتر احمدي‌نژاد و آیت الله هاشمي رفسنجاني برداشت ها و سخن های فراوانی گفته شده است ؛ اما در فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه نمازجمعه 29 خرداد ماه با سخنان شفاف جنبه رسمی به خود گرفت : ميان آقاي هاشمي و رئيس‌جمهور از سال 84 اختلاف‌ نظرهاي متعددي درباره مسائل خارجي ، نحوه اجراي عدالت اجتماعي و برخي مسائل فرهنگي وجود دارد كه البته نظر رئيس‌جمهور به نظر بنده نزديك‌تر است.

2.2. دکتر محمود احمدی نژاد در مناظره معروف خود با مهندس میرحسین موسوی كنايه‌هايي به دو فرزند آیت الله اكبر هاشمي رفسنجانی داشتند و درباره مهدي هاشمي گفتند : جناب آقاي موسوي استات اويل بي‌قانوني است كه طرف مي‌آيد اينجا محاكمه مي‌شود و محكوم مي‌شود، از زندان فراري داده مي‌شود مي‌رود خارج و تهش پسر آقاي هاشمي است و درباره فائزه هاشمي هم می گویند : آقاي موسوي شما سخنراني دختر آقاي هاشمي در جلسه‌اي كه همسر شما و جناب آقاي خاتمي هم حضور داشتند را ببينيد. ايشان قشنگ تشريح مي‌كند و مي‌گويد: دوره اصلاحات ادامه راه سازندگي است و ما آقاي موسوي را مي‌خواهيم براي اين‌كه استمرار همان راه است. يعني اشرافيتي كه جناب آقاي هاشمي در اين‌ كشور پايه‌گذاري كرد، قرار است ادامه پيدا كند.

2.3. روند سريع اتفاقات یک هفته مانده به انتخابات و هفته‌هاي بعد آن، خاندان هاشمي را بيش از پيش در عرصه رسانه‌ها نشاند. حضور و ساماندهي معترضان در كف خيابان‌هاي تهران از سوي فائزه و مهدي هاشمي و دستگيري يك روزه فائز‌ه هاشمي در 30 خرداد 88 و آزادي او پس از اطلاع رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام روزهای دیگریست که نام فرزندان آیت الله هاشمی بر زبان ها افتاد.

2.4. خطبه‌هاي 27 تير آیت الله هاشمي رفسنجاني ، عدم حضور وی در مراسم تنفيذ و تحليف در مراحل بعدی باعث تحلیل های خاص از سوی توده های مردم شد.

2.5. در دادگاه چهارم مجرمان اغتشاشات اخیر حمزه كرمي و مسعود باستاني درباره مفاسد سياسي ، امنيتي و اقتصادي فرزندان اكبر هاشمي رفسنجاني سخنانی را بیان داشتند که در پی آن مهدي هاشمي از ارسال شكايت خاندان هاشمي رفسنجاني از دكتر احمدي‌نژاد خبر داد. وی در نامه‌اي به عزت‌الله ضرغامي پس از تكذيب همه اتهاماتي كه در دادگاه روز سه‌شنبه به او نسبت داده شده بود، خواستار پخش اين تكذيبيه در صدا و سيما شد فرزند آیت الله اكبر هاشمي رفسنجاني در اين نامه ، دادگاه روز سه‌شنبه را اقدامي فرمايشي دانست.

---------------------------------------------------------------

3. درگذشت حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالعزيز حکيم :


3.1. مرجع بزرگوار تقلید آیت الله العظمی سید محسن حکیم بود 10 پسر و چهار دختر داشتند که تنها دو نفر از آنان شامل یک دختر و یک پسر (عبدالعزیز) از وی باقی مانده بودند و هفت پسرایشان توسط رژیم بعثی عراق به شهادت رسیده بودند که همه آنان روحانی و چند تن از آنان نیز به درجه اجتهاد و مرجعیت نائل شده بودند .
3.2. سید عبدالعزیزحکیم فرزند کوچک آیت الله سید محسن حکیم در سال 1949 میلادی در نجف اشرف در خانواده مرجعیت متولد شد و در تاریخ دوازدهم شهریورماه 1382 پس از شهادت برادرش آیت الله سید محمدباقر حکیم رییس مجلس اعلای اسلامی عراق درنجف اشرف ، به ریاست مجلس اعلای اسلامی عراق انتخاب شد .وی پیش از آن عضو هيات رييسه مجلس در اولين دوره آن بود و در دوره دوم مسوول دفتر اجرايي در مجلس اعلا شد و از 1986 ميلادي به بعد عضو دفتر شوراي مرکزي مجلس بوده است.
3.3. وی پس از سقوط صدام مدتی ریاست دوره ای شورای انتقالی عراق را بر عهده داشت و در هماهنگی با سایر گروه های اسلامی عراق در اولین دور از مجلس ملی عراق پس از سقوط صدام ائتلاف یکپارچه عراق رابا همکاری گروه های عمده اسلامی تشکیل داد و خدمات ارزشمندی برای برقراری آرامش در عراق انجام داده است .
3.4. حجت الاسلام سید عبدالعزیز حکیم در ساعت ساعت 14:35 روز چهارشنبه چهارم شهریور ماه 1388 پس از پیشرفت بیماری سرطان ریه ، درگیری شدید کبد ، نارسایی کبد و مغز و استخوان (علت بروز آن نامشخص و به نقل از برخی منابع مشکوک بود) دارفانی را وداع گفت.
3.5. ارتحال عبدالعزيز حکيم ضربه سنگيني براي جامعه سياسي عراق و ملت اين کشور به شمار مي رود.

4. یک عکس بدون شرح :


نمازجمعه 06/06/1388

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه
اولین نمازجمعه ماه مبارک رمضان به امامت استاد اخلاق
حضرت حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی برگزار می شود


سخنان پیش از خطبه نماز جمعه این هفته
ریاست جمهور محبوب جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد است


لطفاً به سایر دوستان اطلاع رسانی شود

------------------------------------------------------------------

برابر اطلاع سی ان ان در حال برگزاری نظرسنجی درباره رئیس جمهور است

در صورت صلاحدید در این نظرسنجی شرکت کنید

http://internationaldesk.blogs.cnn.com/2009/06/15/monday-poll-3/

مجمع تشخیص مصلحت نظام

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

همواره در برگزاری جلسات به خصوص در جلسه هایی که افراد مهم به آن دعوت می شوند ، برگزارکنندگان بر نحوه ی برگزاری جلسه و چینش صندلی مدعوین و ... نهایت دقت را بعمل می آورند و قبل از برگزاری درباره آن باره ها و بارها اندیشه می نمایند به نحوی که حتی درباره ی محل استقرار هر کدام از میهمانان از قبل اندیشه می شود و هنگام ورودشان ، آنان را به محل پیش بینی شده راهنمایی می نمایند و ... ؛ از طرفی پیش بینی و در نظر گرفتن صندلی و سایر موارد مرتبط با حضور هر کدام از مقامات و افراد دعوت شده به نوعی نشان از احترام به آن مقام مدعو بوده و از دید تحلیل کنندگان مسائل روز با بی تفاوتی روبرو نخواهند شد.
مجمع تشخيص‏ مصلحت‏ نظام‏ که براي‏ تشخيص‏ مصلحت‏ در مواردي‏ كه‏ مصوبه‏ مجلس‏ شوراي‏ اسلامي‏ را شوراي‏ نگهبان‏ خلاف‏ موازين‏ شرع‏ و يا قانون‏ اساسي‏ بداند و مجلس‏ با در نظر گرفتن‏ مصلحت‏ نظام‏ ، نظر شوراي‏ نگهبان‏ را تامين‏ نكند و یا برای مشاوره‏ در اموري‏ كه‏ رهبري‏ به‏ آنان‏ ارجاع‏ مي‏ دهد به‏ دستور رهبري‏ تشكيل‏ مي‏ شود و اعضای ثابت‏ و متغير مجمع را مقام‏ معظم رهبري‏ از قبل تعيين‏ مي‏ نمايد که حسب اطلاع برابر تدبیر مقام معظم رهبری ترکیب اعضای ثابت و متغییر مجمع طی دوره های پنج ساله منصوب می شوند و اغلب جلسات اصلی مجمع در روزهای شنبه برگزار می شود.

برابر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پس‏ از مقام‏ معظم رهبري‏ ، رييس‏ جمهور عالي ترين‏ مقام‏ رسمي‏ كشور و مسئوليت‏ اجراي‏ قانون‏ اساسي‏ و رياست‏ قوه‏ مجريه‏ را بر عهده‏ دارد

بعد اتمام دولت ششم (دولت سازندگی) و برابر تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئولیت مجمع تشخیص مصلحت نظام به آیت الله هاشمی رفسنجانی (که دوران ریاست جمهوری وی به پایان رسیده بود) سپرده شد و تاکنون نیز در احکام صادره از سوی معظم له این مسئولیت با وی می باشد. البته به نظر می رسد تشکیل جلسات در غیاب رئیس مجمع با عالی ترین مقام رسمی کشور بعد از مقام عظمی ولایت ، یعنی با رئیس جمهور باشد.

برابر سنوات گذشته شاهد آن بودیم که همواره صندلی سمت راست رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای رئیس جمهور در نظر گرفته می شد و ایشان با توجه به حجم برنامه های جاری خود در برخی جلسات حاضر و در بعضی جلسات نیز حضور نداشته و صندلی مذکور نشان از حضور یا عدم حضور وی در جلسه داشت.




در جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که مورد توجه جدی صدا و سیما نیز قرار گرفت تا جایی که بر روی برخی اعضای شرکت کننده در جلسه مانند آقای روحانی و آقای ناطق نوری و ... توجه خاصی داشتند ، شاهد آن بودیم که نه از رئیس جمهور خبری بود و نه از جایگاه و صندلی ایشان در این جلسه.


جالب اینجاست که این اولین جلسه ای بوده که بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری که برخی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی و حجت الاسلام ناطق نوری و ... از غایبان آن جلسات بودند، تشکیل شده بود.


به نظر می آید دشمنان قسم خورده ایران از این موضوع ، تحلیل های خاص خود را خواهند داشت و انتظار بود که متصدیان برگزار کننده جلسات مجمع ، پیش بینی های لازم را برای استقرار اعضای ثابت و متغییر مجمع معمول می نمودند تا شائبه ای در این باره ایجاد نشود و امیدواریم در جلسات آتی مجمع شاهد برطرف شدن آن باشیم.

وصیتنامه شهید سید اسدالله لاجوردی

بسمه تعالی

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

اول شهریور سال ۱۳۷۷ شهید عزیز سید اسدالله لاجوردی درمحل کسب خود در بازار تهران و در حالی که سمت رسمی در نظام نداشت، توسط دو نفر ترور و به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
وصیتنامه این عزیز حاوی مطالب درس آموزی هست که خواندن آن همواره نسبت به اهداف عالیه نظام دلگرم کننده و هدایت کننده خواهد بود

بسم الله الرحمن الرحیم

"اشهدُ ان لا اله الا الله و اشهدُ انّ محمدً رسول الله و انّ علیاً ولی الله وصی رسول الله و الائمة حادی عشر من بعد علی ٍ علیه السلام ائمة المسلمین "
بار الها ! با تمام وجود می گویم : " کَم مِن ثناء ٍ جمیل ٍ لَستُ اهلاً لَهُ نَشَرتَه".
خداوندا ! عمری را - که بهترین نعمت بوده - از دست داده ام ، در حالی که می توانست در راه تو و خدمت به انسان های مظلوم و مستضعف به کار گرفته شود ؛ عمری که می توانست تا حدودی در جهت از بین بردن ارزش های منفی و ایجاد و احیای ارزش های الهی - انسانی مثمر ثمر افتد ؛ عمری که می توانست در راه تحقق هدف های مقدس اسلام و اعتلای کلمة التوحید و تکامل صاحبش سپری گردد ؛ عمری که می توانست از کمیّتش بکاهد و بر کیفیّتش بیفزاید و همگام با شهدای خداجوی ، جویای راه وصول به تو باشد ؛ عمری که با کمیّت نسبتاً زیاد ، کوچکترین توشه ای بر نگرفته . لذا همین جاست که تمامی امیدش را و تمامی رجایش را ، به عفو تو و به اغماض تو و بزرگواری تو و رحمت و فضل تو بسته است . خدایا ! باز هم امید و باز هم امید به فضلت ! "اللّهم اغفر لی الذنوب التی تَهتِکُ العِصَم".
خدایا ! خوب می دانی آنچه را هم اکنون به قلم می آورم مدت های مدیدی است در درونم می گذرد و بر سر چند راهه های حیرت ِ ندانم چیست ؟ چه باید کرد ؟ امور به کجا می انجامد ؟ چگونه است که با نام اسلام و در ذیّ اسلامیت شعارهای مردم فریب ِ خالی محتوا ، رواج پیدا می کند و آن ها که مسئولیت جلوگیری از انحراف افکار را دارند ساکت می نشینند ! و سهل است ، بعضا تایید هم می کنند و هزاران سؤال ، که هر کدام راهی را ایجاب و خطّی را ترسیم می کند ، قرار گرفته ام . اما خوشبختانه چون مقلد امام عزیز هستم ، راه سعادت برایم روشن است و از خدا می خواهم اگر عمری بود ، توفیق عمل بدان را پیدا کنم .
خدایا ! با تمام وجودم به این انقلاب عشق می ورزم و به همان مقدار که دوستدار انقلابیونم ، نسبت به حامیان ضد انقلاب نفرت دارم و با همه این ها ، این مسئله را به خوبی دریافته ام که هر کس به نفع دشمنان انقلاب و به خیال واهی و بی اساس ، رضایت ِ به اصطلاح مردم و به خیال خام و پوچ ، پایگاه به اصطلاح ملّی پیدا کردن ، موضع گیری کند ، مصداق فرموده گران قدر معصوم "ع" است که : " مَن طَلَبَ رضی الناس بِسَخَطِ الله ، فَجَعَلُ الله حامده من الناس ذامّاً".
خدایا ! تو شاهدی به همان اندازه - بلکه صد چندان - که به امام ِ قاطع و سازش ناپذیرم عشق می ورزم ، نسبت به سازش کاران و مدافعان عملی ضد انقلاب ( اگر در لفظ و اعتقاد هم مخالف باشند) نفرت دارم . بیم آن دارم حوادث مشروطه مجدّداً تکرار شود و یا ایران اسلامی به سرنوشت الجزایر دچار شود . خداوندا ! از تو مصرانه می خواهم دست و قدم ، زبان و قلم ِ همه کسانی را که در جهت رهانیدن ضد انقلابیون و مرتدین و محاربین از چنگال عدالت ، اعمال قدرت و نفوذ کرده اند و همه کسانی که پذیرای این ننگ شده اند ( تا چند روزی به کام ِ وهم و خیال رسند) ، برای همیشه از سونوشت این مردم شهید پرور و شاهد قطع فرمایی.
خدایا ! چون عاشق نظام بوده ام ، از آن ترس داشتم که افشای چهره سازش کاران ، لطمه ای ناچیز به نظام وارد آرد ، به آن ها توصیه می کنم که جدای از لفّاظی و بازارگرمی های صنفی ، به قیامت و حسابرسی های دقیق آن روز باور پیدا کنند و مواظب باشند که از آن دسته ای نباشند که قرآن درباره شان فرموده : " لِمَ تقولونَ ما لا تفعلون . کَبُرَ مَقْتاً عند الله انْ تقولوا ما لا تفعلون ".
وصیّتم به صاحبان قدرت و نفوذ این است که اگر حرکت شان را دوست می دارند ، به جای شعارهای مردم فریب و سیاست مدارانه ، توصیه هایی را که تلفنی و شفاهی در جهت استخلاص ضد انقلاب و مَلَأ و مترفین و حرام خواران و حرام اندوزان اعمال می دارند ، با شهامت و رشادت ، برای مردم بازگو کنند و از هر نوع توجیه و ماست مالی کردن های حفظ سمت و استمرار موقعیت صدارت ! بپرهیزند که خودفریبی و مردم فریبی بالاخره به پایان رسد و سر و کار با خیر الماکرین افتد و باز توصیه ام به سردمداران این است که به خدا توکل کنند و قاطعیت و سازش ناپذیری را از امام ِ مردم بیاموزند و شعار نه شرقی و نه غربی را که خواست و حق مردم است و علت موجده این انقلاب بوده فراموش نکنند و مبادا که گذشت روزها و فرو افتادن ، طبیعی شود و انقلاب و مهمتر از همه سختی های حرکت و فشارهای بین المللی موجب شود تعادلی را که شعار فوق ایجاب می کرده و بحمد الله تا حدودی ایجاد گردیده ، به هم زنند و بدانند که قدرت مطلق از آن خداست و صرفاً تکیه بر اوست که از هر قدرتی ، انسان را و جامعه را بی نیاز می کند و باز این که بدانند که اگر دچار حساب گری های سیاسی جدای از توکل شوند و بر ذهنیت های شکل گرفته ، رضایت خدا و مردم مسلمان را ملاک قرار ندهند ، گور خود و انقلاب را کنده و برای مردم ، گورستانی بی نام و نشان در پهنه تاریخ ایجاد کرده اند و یادشان باشد که علت موجده ، علت مُبْقیه نیز هست و فراموش نکنند که سیادت و موقعیت های اجتماعی آنان ، اهدایی انقلاب اسلامی است و جدای از انقلاب ، فردی از چهل میلیون افراد دیگر قبل از انقلاب خواهند بود.
خدایا ! تو شاهدی چندین بار به عناوین مختلف ، خطر منافقین انقلاب را (همانان که التقاط ، به گونه منافقین خلق سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را پر کرده و همانان که ریاکارانه برای رسیدن به مقصودشان ، دستمال ابریشمی بسیار بزرگ - به بزرگی مجمع الاضداد - به دست گرفته اند ، هم رجایی و باهنر را می کُشند و هم به سوگشان می نشینند ، هم با منافقین خلق ، پیوند تشکیلاتی و سپس ... ! برقرار می کنند ، هم آنان را دستگیر می کنند و هم برای آزادی شان و اعطای مقام و مسئولیت بدانان تلاش می کنند و از افشای ماهیت کثیف آنان سخت بیمناک می شوند ، هم در مبارزه علیه آنان و در حقیقت برای جلب رضایت مسئولین و نجات بنیادی آنان خود را در صف منافق کُشان می زنند و هم در حوزه های علمیه به فقه و فقاهت روی می آورند تا مسیر فقه را عوض کنند) ، به مسئولین گوشزد کرده ام ولی نمی دانم چرا ؟ ( گرچه نسبت به بعضی ، تا اندازه ای می دانم چرا !) ترتیب اثر نداده اند .
به مسئولین بارها گفته ام که خطر اینان بمراتب زیادتر از خطر منافقین خلق است ، چرا که علاوه بر همه شیوه های منافقانه ی منافقین ، سالوسانه در صف حزب اللهیان قرار گرفته و کم کم آنان را در صفوف آخرین و سپس به صف قاعدین و بازنشستگان سوقشان داده و صفوف مقدم را غاصبانه به تصرف خود در آورده اند ، به گونه ای که عملاً عقل و اراده منفصل برخی تصمیم گیرندگان قرار گرفتند و در عزل و نصب ها و حفظ و ابقاء ها دست به تخریب می زنند و اعمال قدرت می کنند .
این ها همه پوچ است و بی اهمیت ! مهم و بسیار مهم این است که هدف غایی از همه این تلاش ها ، گسترش فکر التقاطی و انحرافی سازمان ضد خداییشان است که جز اندیشه های مادی گرایانه و ماتریالیستی ، چیز دیگری نیست و با بهره گیری از تجربیات مثبت و منفی همپالگی های چپ و منافقشان توانسته اند متاسفانه به نسبت بسیار زیادی (زیادتر از توفیق منافقان خلق در سال های 51 تا 54 ، تعداد کثیری از روحانیون را تحت تاثیر قرار دهند و با لطایف الحِیَل ، بر ذهن و روان آنان اثرات دلخواهشان را بگذارند تا بدانجا که بر اعمال جنایتکارانه آنان با دیده اغماض بنگرند و حتی در مواردی نظیر به شهادت رساندن باهنر و رجایی ، به دست روی دست مالیدن های مسامحه کارانه و مصلحت اندیشی های پشیمانی آورنده متوسل شوند . باز مهمتر از همه اینکه با کمال تاسف ، توانسته اند تعداد فراوانی از جوانان مسلمان را جذب کرده منحرف نمایند.
هان ای خانواده عزیزم ! بهوش باشید مبادا که فریب تایید و تکریم های ریاکارانه این منافقان جدا از دین را بخورید . چه بسا با ظاهری چاکرانه و دلسوزانه به سراغتان بیایند و خود را چنان حزب اللهی جا بزنند که مسلمان ها و ابوذرها را جرئت لحظه ای هم لباسی و همشکلی با آنان نباشد !
فرزندانم ! اگر گاهی بر شما سخت می گرفته ام و این در حالی بوده که برایم امکان فراهم آوردن رفاه بیشتر بوده ، از آن جهت بوده است که اعتقادی استوار به کریمه " انّ مع العُسر یُسراً" داشته ام و اگر می توانستم شما را و خانواده رابیشتر از آن چه تحمل کردید قانع کنم به طور قطع چنان می کردم و یقین داشتم که در تکوین شخصیت سالم و رشد یابنده شما مؤثرتر و کارسازتر بود .
به هر صورت ، پدرتان که از همه چیز جز انقلاب و اسلام بیشتر دوستتان می دارد ، خیر و صلاح شما را در رفاه نمی دانسته و نمی داند و امید دارد در زندگی ، رفاه جویی و عافیت طلبی را آگاهانه به دور اندازید و با عزمی آهنین در کام مشکلات روید و توقع نداشته باشید دیگران برای حل مشکلاتتان اقدامی ولو ناچیز کنند . به جای چنین انتظاری در حل مشکلات مردم کوشا باشید و از سختی ها نهراسید و به گونه ای عمل کنید که هر مصیبتی و هر مشکلی هر قدر عظیم ، در پیش اراده و عزم شما سر تسلیم فرود آورد و به جای اینکه بر شما چیره شود و شما را دست و پا بسته بر زمین افکند ، بر امواج بظاهر سهمگینش سوار شوید و مهارش را به دست گیرید و بدان سو هدایتش کنید که می خواهید و اجازه ندهید که بر شما مسلط شود و تعادل شما را برباید .
خانواده عزیز و مهربانم ! درست است آن گونه که شایسته مقام والای انسانی شما بود ، به خدمتتان کمر نبستم و در این راه ، تقصیرها و قصورهای فراوان داشتم ، اما درست تر آن است که بر من ببخشایید و اجازه ندهید که در پیشگاه خداوند در روز تُبْلَی السّرائر و در انظار خلایق ، شرمنده و سر افکنده پیش رویتان قرار گیرم .
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

حرمت مرجعیت و روحانیت

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه
جایگاه روحانیت و حوزه های علمیه بر همگان روشن هست و از این رو هیچ فرد آزاده ای حاضر به وارد آمدن اهانتی به این بزرگان نبوده و نیست و در همین رابطه در یکی از مجالس قبلی شورای اسلامی قوانینی در حفظ حرمت دفاتر مراجع دینی و حوزه های علیمه تصویب شده است.
اما متاسفانه از همین زاویه بارها و بارها شاهد عملکرد و سخنان نسنجیده بوده و هستیم و از آن جمله می توان به عملکرد آیت الله منتظری در دوران قائم مقامی و بعد از آن در سخنرانی هایی که پیرامون ولایت فقیه به اتفاق مرحوم آیت الله آذری قمی داشتند اشاره کرد.
چندیست که شاهد فتاوایی به نقل از آیت الله منتظری و آیت الله صانعی هستیم که با استقبال بنگاه های تبلیغاتی بیگانه مواجه می شود و در پاره ایی از آن نقدهای در رد آن توسط مدرسین حوزه های علمیه نوشته شده است.
در هفته گذشته شنیدیم و خواندیم که حجت الاسلام و الملسلمین حاج شیخ مهدی کروبی در نامه ایی خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی اعلام نموده است که آزارهای جنسی به دختران و پسران بازداشت شده در اغتشاشات اخیر وارد شده است و از وی خواسته است در این باره چاره ای اندیشه نماید. (حال بگذریم از اینکه جایگاه آیت الله هاشمی در اغتشاشات اخیر و در قوه قضائیه چیست).
اخیراً شنیده شده است که آیت الله یوسف صانعی در سخنانی نسبت هایی را به رئیس جمهور منتخب ایران وارد نموده است که حساسیت های مردم فهیم ایران را برانگیخته است (علاقمندان برای مطالعه و یا دیدن فایل آن به موتورهای جستجو مراجعه نمایند).
به نظر می رسد یکی از وظایف دادگاه روحانیت حفظ شان روحانیت و مرجعیت باشد و اگر این دادگاه با افرادی که در تحت پوشش روحانیت و مرجعیت آب به آسیاب دشمن می ریزند برخورد مناسب را ننماید ، شاهد آن خواهیم بود که به مرور قداست و حرمت روحانیت معزز نزد مردم خواهد شد و این همان خواسته کفار و منافقین (به معنای واقعی کلمه) هست.
می دانیم که وارد کردن اتهام زنا و ... (آن هم با آن توصیفات) اتهام کمی نیست ؛ آن سخنان (اتهام زنا و آزار جنسی و ... ) شامل حال همه دختران و پسران بازداشت شده می شود و لازم است از حیثیت آنان دفاع شود و در صورتی که این اتهام ها ثابت نشد ، با اعشاعه دهنده آن برابر قوانین دین مبین اسلام برخورد شود.
اتهام حرامزادگی و ... هم از همین جنس هست و باید توسط داستان روحانیت از گوینده آن توضیح خواسته شود و البته میدانیم از شرایط مرجعیت عاقل و عادل بودن هست و شخصی که بدون ادله شرعی و ... ، دیگران را حرامزاده بداند و چنین اتهام بزرگی را در سخنان خود بیان کند از عدالت و ... خارج و بالطبع از مرجعیعت عزل خواهد بود.
امیدوارم مسئولین جدید قوه قضائیه به خصوص دادگاه روحانیت به وظایف قانونی خود در حراست از جایگاه روحانیت و مرجعیت عمل کنند تا شاهد خنثی شدن حیله ها و مکرهای منافقان و کفار در ایجاد فاصله بین مومنین و بزرگان دین باشیم.

نمازجمعه 23/05/1388

بسمه تعالی

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

طبق روال جاری در برگزاری نماز جمعه در تهران ، خطیب نمازجمعه هر هفته طی اطلاعیه ای از سوی ستاد اقامه نماز جمعه تهران در روزنامه های کثیرالانشار روز چهارشنبه به اطلاع نمازگزاران عزیز می رسد

اما این روش جاری و سنت چهار هفته پیش توسط سایت یکی از خطیبان نماز جمعه نقض و اطلاع رسانی توسط سایت شخصی وی قبل اطلاعیه ستاد اقامه نماز جمعه صورت گرفت.

برابر توضیحات رئيس ستاد اقامه نماز جمعه تهران که در گفتگو با خبرگزاری فارس آمده است انتخاب ائمه جمعه يك روال ترتيبي دارد مگر اينكه موارد استثنايي پيش بيايد و اين روال را دفتر مقام معظم رهبري و با نظر ايشان تعيين مي نماید.

حجت الاسلام مسعود مرادي روال جاری انتخاب خطیب جمعه را به این نحو شرح دادند که دفتر مقام معظم رهبري هر هفته روز دوشنبه یا سه‌شنبه به خود خطیب جمعه اعلام مي‌كنند كه اين هفته نوبت شماست و به ستاد نماز جمعه هم اطلاع مي‌دهند كه تا به رسانه ها اطلاع رسانی نمایند.

ایشان در ادامه توضیحات خود در خصوص خطیب این هفته نماز جمعه ضمن اظهار بی اطلاعی گفتند که ما خبر نداريم و به ستاد نماز جمعه هم هنوز اعلام نشده است و هر وقت به ما اعلام كنند ما به رسانه‌ها اطلاع خواهيم داد.

با این حال در پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفستجانی آمده است نماز جمعه این هفته توسط امام جمعه موقت تهران آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام در روز جمعه بیست و سوم مرداد ماه اقامه خواهد شد

رئيس ستاد اقامه نماز جمعه تهران در ادامه گفتگو خود تاکید کرد خبر رسمي امام جمعه تهران را ستاد برگزاري نماز جمعه تهران اعلام مي‌كند و اگر دفتر مقام معظم رهبري به دفتر خطيب اعلام كرده ، براي وي رسمي است ؛ ولي اعلام عمومي بر عهده ستاد اقامه نماز جمعه است.

حال سئوالی که در اذهان مطرح می شود چرایی این خبررسانی زود تر از مجاری قانونی هست

آیا نمازجمعه این هفته تهران با هفته های پیش تفاوت خاصی دارد
----------------------------------------------------------
موارد الحاقی به مقاله بعد از تحریر :
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر " ثبات و اعتدال " و رعایت ضوابط حرکت جمعی در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی چنان معتقدند که انجام هرگونه حرکتی را در تخطی از این مسیر بر نمی تابند و این مهم" استثنایی" برای ایشان ندارد چرا که رعایت " تقوا و پرهیز از هرگونه تندروی " آموزه اصلی وهمیشگی معظم له برای نسل دیروز ، امروز و فردای انقلاب است . از این رو وقتی خبر موثق " اقامه نماز جمعه این هفته تهران " به جهت پاسخ به مطالبات انبوه کاربران و علاقه مندان بیشمار ایشان بر روی سایت قرار گرفت ، آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان قدیمی ترین خطیب نماز جمعه که در آستانه ورود به دهه چهارم تصدی امامت جمعه موقت تهران قرار دارند ، به حذف خبر و رعایت مراتب همیشگی اعلام نام" امام جمعه نماز تهران "از سوی مرجع مرتبط دستور فرمودند تا جملگی ما بار دیگر در محضر " تجربه ، تعهد و کیاست " ایشان آموزه ای دیگر بیاموزیم .
----------------------------------------------------------
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني براي جلوگيري از هر گونه سوء استفاده‌هاي سياسي و غير قابل قبول از جايگاه نماز جمعه ، خطيب جمعه اين هفته تهران نيست.

ویژگی های حزب الله در نگاه شهید رجایی

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه
عید نیمه شعبان عید ولادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر مهدی موعود ارواحنا لمقدمه الفداء و روز مستضعفین بر شما عزیزان مبارک باد
می دانید و می دانیم که همواره بایستی با ولایت باشیم تا عاقبت به خیر شویم و فراموش نکنیم که کسی که از ولی خود پیش بیفتد ، نابود می شود ؛ کسی که که عقب بماند ، گمراه می شود و تنها کسی رستگار است که همراه و تابع ولی جامعه خود باشد
ویژگی های حزب الله در نگاه شهید رجایی :
حزب الله آن هایی هستند که گمنام ، بی توقع ، بی ادعا هم در میدان نبرد حاضرند و جان خودشان را تقدیم می کنند و هم در کارخانه پاسی از شب گذشته ، تلاش می کنند ، در پشت میز آن قدر کار می کنند که فرصت و ساعت به آن ها سرزنش کند.
حزب الله آن هایی هستند که آگاهانه مراقب انقلابند ، پاسدار انقلابند و لیاقت دارند انقلابی را که خودشان بوجود آوردند ، خودشان حفظ کنند.
حزب الله دارای سازمانی نظیر سازمان های احزاب نیستند ، حزب الله به فرمان امام ، به فرمان روحانیت متعهد حرکت کرند ، انقلاب کردند و پاسدار و یار انقلاب هم هستند.
حزب الله نه تنها توقعی از انقلاب ندارد ، بلکه هنوز هم خودش را بدهکار به انقلاب می داند ، هنوز هم وقتی به جبهه می رود ، از شنیدن نام امام ، تمام وجودش به لرزه در می آید.
حزب الله یعنی مردان و زنان ، پسران و دختران آگاه و مسلمان و متقی که دقیقاً در خط امام هستند ، دقیقاً انقلاب را با تمام وجود بوجود آوردند.

مراسم تحلیف رئیس جمهور محبوب

بسمه تعالی
اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری که بیست و دوم خرداد 1388 برگزار شد، دکتر محمود احمدی نژاد با کسب 24 میلیون و 527 هزار و 516 رأی از مجموع 39 میلیون و 165 هزار و 191 رای ریخته شده به صندوق ها، به عنوان رئیس جمهور دهم برگزیده شد و در مراسم تنفیذ در روز دوازدهم مرداد ماه 1388 حکم ریاست جمهوری خود را از دست مبارک رهبر فرزانه انقلاب اسلامی دریافت و در روز چهاردهم مرداد ماه 1388 با حضور در مجلس شورای اسلامی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری شرکت و در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد کرد.

متن سوگندنامه :

بسم الله الرحمن الرحیم
من به عنوان رئیس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می کنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت‌هایی که بر عهده گرفته ام به کار گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازم و از هر گونه خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کنم و درحراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزم و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیهم السلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به من سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خودبسپارم

دکتر محمود احمدی نژاد بعد از قرائت سوگندنامه و امضای آن ، سخنانی را در جمع مهمانان مراسم تحلیف و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بیان فرمودند که به پاره ای از آن اشاره می کنم :

انتخابات اخير جلوه آشكاري از هوشمندي، تجربه و ايمان مردم به پيگيري آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي بود .

حماسه حضور 40 ميليون راي و شكوه حدود 25 ميليون راي به فرد منتخب تراز ديگري بود كه در افتخارات ملت ايران ثبت شد .

عظمت كار ملت را مي توان در شدت و قليان عصبانيت غير قابل كتمان دشمنان قسم خورده ارزشهاي انساني به خوبي مشاهده كرد .

گردو غبار فراواني پراكندند سوالات فراواني القاء كردند و تلاش كردند آينده تاريكي را ترسيم نمايند اما مردم ،هوشمندانه و با توكل بر خدا در صحنه حاضر شدند و اراده خود را اعمال كردند.

پيروز اين صحنه همه مردم، ارزشهاي انقلابي و نظام پرافتخار جمهوري اسلامي بودند . راي قاطع مردم ادامه راه انقلاب روند چهار سال گذشته و گفتمان ارزشمدار را تثبيت كرد .

اجراي قاطع عدالت، مبارزه با تبعيض و امتياز خواهي هاي ويژه، عزت و اقتدار ملي، دفاع از مظلومان و ايستادگي در برابر خودخواهي ها و زياده خواهي هاي مستكبران كرامت انساني و حقوق شهروندي و دوستي و محبت از محورهاي اساسي اين گفتمان است .

پاكي و پاكدستي، مردم داري، خدمت بي منت، صيانت از كرامت انساني، ارزشهاي اخلاقي و معنوي ،مهرورزي وعشق به انسانها، سازندگي و تعالي همه جانبه كشور، آزادگي و وامدار نبودن مديران كشور به قطب هاي قدرت و ثروت به عنوان مطالبه قطعي از سوي مردم تثبت گرديد .

آزادگي و وامدار نبودن مديران كشور به قطبهاي قدرت وثروت به عنوان مطالبه قطعي از سوي مردم تثبيت گرديد. مردم به پرچمداري توحيد و عدالت در جهان و برپايي جامعه¬اي الگو و نمونه، راي دادند.

بنده هيچ انگيزه اي جز خدمت به مردم و كشور ندارم و جز به پيشرفت و اعتلاي كشور و مردم نمي انديشم به همه اين آرمان ها و مطالبات بر حق در برابر خداي بزرگ، شما عزيزان و ملت عزيز متعهد هستم و ترديدي ندارم كه شما نمايندگان محترم نيز خود را بدانها متعهد مي دانيد.

بنده رئوس برنامه هاي خود را در ايام انتخابات به عرض مردم شريف رساندم كه مورد استقبال و تاييد قاطع آنان قرار گرفت و در مراسم تنفيذ نيز به اختصار اعلام كردم كه تاييد مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي را به دنبال داشت.

اين برنامه ها امروز به مطالبه و ميثاق ملي تبديل شده است كه همگان شرعاً و قانوناً در برابر آن مسئوليم و بايد دست در دست هم براي تحقق آنها بكوشيم .

اين كه چه كسي به چه كسي راي داده است ، مطرح نيست. امروز نيازمند عظم ملي و هم داستاني هستيم. مطمئن هستم كه خواهران و برادران عزيز در مجلس شوراي اسلامي و در قوه قضاييه نيز پشتيبان دولت در تحقق اين برنامه هاخواهند بود.

به فضل الهي با هدايت هاي رهبري عزيز و عزم راسخ ملت ، دوران جديدي از شكوفايي انقلاب اسلامي و فصل نويني از تحول براي بشريت آغاز شده است.

باور كنيم كه ايران مي تواند بر قله ها بايستد به قله ها ، به راه نوراني و بر آرمان هاي بلند الهي بنگريم و از جزييات دست و پا گير و حواس پرتي ها عبور كنيم.

باور كنيم كه مي توانيم ، باور كنيم كه حاكميت عدالت و صلاح در راه است شميم عطر گل محمدي فرزند برومند پيامبر عظم الشان اسلام حضرت ولي عصر (عج ) در عالم پيچيده است صبح درخشان بشريت نزديك است. بياييد سپيده را در انتظار طلوع خورشيد باور كنيم. ما مي توانيم.

ما از تبار رستم و فرهاد و آرشيم
در خرمن سياه اهريمن سياوشيم
در انتظار رويت آن مهر آخرين
در مجمر سپيده سپندي بر آتشيم

دکتر محمود احمدی نژاد در مدت دو هفته پس از اجرای مراسم تحلیف اسامی هیئت وزیران را به همراه شرح حال هر یک از وزرا و برنامه دولت کتباً به مجلس تقدیم می کند و رئیس مجلس مکلف است در اولین فرصت در جلسه علنی وصول معرفی نامه وزیران را اعلام و پس از قرائت، دستور تکثیر آن را صادر کند و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداکثر ظرف یک هفته درباره ی رای اعتماد یا عدم اعتماد به کابینه و تک تک وزرای پیشنهادی تصمیم گیری نمایند.

از روز برگزاری مراسم تحلیف تا روز اعلام اعضای کابینه به مجلس و برگزاری جلسات رای اعتماد ، شاهد روزهای حساسی هستیم و انتظار هست همگان با هوشیاری آن را سپری نمایند و شاهد کابینه ای قوی با رای اعتماد حداکثری برای چهار سال آینده باشیم.

تفیذ رای ملت به رئیس جمهور منتخب

بسمه تعالی

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه

دکتر محمود احمدی نژاد که در تاريخ دوازدهم مرداد 1384 حکم تنفیذ ریاست جمهوری دولت نهم را از دست مبارک حضرت آیت الله خامنه ای دریافت کرده بود ، امسال و در آستانه نیمه شعبان عید ولادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصرمهدی موعود ارواحنا لمقدمه الفداء و روز مستضعفین و در سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان در روز دوازدهم مرداد 1388 در حسینیه امام خمینی (ره) حکم ریاست جمهوری دولت دهم را در حضور آحاد مسئولین و نخبگان فرهنگی و سیاسی و در فضایی گرم و صمیمی و پر نشاط ، از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی دریافت کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم تنفیذ خود به دکتر محمود احمدی نژاد که توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر معظم له قرائت شد رای قاطع و بی‌سابقه‌ مردم به رئیس‌جمهور منتخب و محترم را رای به ویژگی‌هایی دانست که کارنامه‌ چهار ساله‌ دولت نهم به آن ها زینت یافته و به این واسطه سمت و سوی گرایش‌های اکثریت ملت را برای همگان آشکار ‌ساخته است و آن ، رای به گفتمان پر برکت و عزتمدار انقلاب اسلامی ، رای به استکبارستیزی و ایستادگی شجاعانه در برابر سلطه‌ طلبان بین‌المللی ، رای به مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و مبارزه با اشرافی‌گری ، رای به ساده ‌زیستی و نزدیکی با مردم و غمگساری از ضعیفان و مستضعفان ، رای به کار و تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر و ... است.

معظم له در ادامه حکم تنفیذ خود ، جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد را مردی شجاع و سختکوش و هوشمند دانستند و برای رئیس جمهور و همکارانشان از درگاه خداوند متعال توفیق خدمتگزاری به مردم و تلاش در راه اعلای کلمه اسلام و اقدامات بزرگ و ماندگار و شایسته‌ ملت و کشور عزیز و حرکت کوشنده به سوی پیشرفت و عدالت مسألت کردند.

در ادامه این مراسم رهبر معظم انقلاب اسلامی ایمان و هوشیاری ملت را مانع موفقیت دشمن خواندند و با اشاره به وجود نمونه‌هایی از سوء استفاده از عقاید دینی مردم در تاریخ ایران تاکید کردند با مسجد ضرار و تقلید ظاهری از امام بزرگواری که از عمق دل و جان غرق قرآن بود ، نمی‌توان این مردم آگاه را فریب داد ؛ چرا که دل این ملت، به نور ایمان روشن است.

مقام معظم رهبری مردم سرافراز ایران را برندگان و قبول‌شدگان این امتحان عظیم الهی دانستند و خاطرنشان کردند بسیاری از مردم ، جوانان و نخبگان بر اساس احساس وظیفه ، ایمان و صداقت در این انتخابات شرکت کردند و بعد هم تسلیم قانون بودند که اینها برندگان این امتحان بزرگ هستند. ایشان مردود شدن برخی خواص را در حوادث دو ماهه اخیر مورد اشاره قرار دادند و افزودند این انتخابات برخی خواص را مردود کرد.

معظم له حوادث انتخابات را هشداری دانست که نشان می دهد دشمن همیشه و حتی در بهترین شرایط در کمین نظام و ملت است و غفلت از ضربات احتمالی او بسیار خطرناک است. رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با اشاره به علاقه ‌مندان فراوان رئیس‌جمهور، خاطرنشان کردند به موازات این علاقه‌مندان دو دسته دیگر هستند که باید مورد توجه و محاسبه قرار گیرند ، مخالفان عصبانی و زخم خورده که در چهار سال آینده به معارضه با دولت ادامه می‌دهند و منتقدانی که با نظام و رییس‌جمهور دشمنی ندارند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان رئیس جمهور محبوب ، سرفصل‌های سخنان دکتر احمدی‌نژاد در این مراسم را متین و بجا برشمردند و تاکید کردند دولتی که تشکیل خواهد شد باید با برنامه‌ ریزی و تکیه بر قانون، این سرفصل‌ها را عملیاتی و اجرا کند.

یکی از نکات جالب مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دولت دهم حضور بزرگان ورزش کشور از جمله افشين قطبي ، حسين رضازاده و محمد مايلي كهن و تعدادی از هنرمندان همچون محمدرضا شريفي‌نيا ، احمد نجفي ، مجيد مظفري و محمد صالح علاء در این مراسم بود.

مطلب دیگر اینکه دکتر محمود احمدی نژاد همچون چهار سال گذشته رخصت بوسيدن دست آقا را مي‌خواهد ، که آغوش رهبر را گشوده مي‌بيند ، اما بعلت سرما خوردگی از معانقه عذر خواسته و بوسه‌اي به رسم ادب بر بازوي رهبر معظم انقلاب اسلامی مي‌زند.

مطلب آخر اینکه در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دولت دهم آن قدر حضور مسئولین و نخبگان فرهنگی و سیاسی پر رنگ و گسترده بود که مهمانان به صورت فشرده کنار یکدیگر نشسته بودند و جای هیچ کس خالی نبود به خصوص افرادی که در این مدت بی صداقتی و خودخواهی و بی ادبی خود را نشان دادند.

حال ما (ملت غیور ایران) هستیم و ادامه حضورمان بر اساس احساس وظیفه ، ایمان و صداقت در حمایت از رئیس جمهور شجاع و سختکوش و هوشمند.

انتصاب رئیس دفتر رئیس جمهوری

بسمه تعالی

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه

جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد ریاست محترم جمهوری پس از پایان جلسه هیئت دولت در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحج حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام و به استناد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برخی از اعضای دولت در سطح معاونین رئیس جمهور از جمله معاون اول رئیس جمهور (جناب آقای مهندس اسفندیار مشایی) را منصوب کرده بودند.

در پی این انتصاب بار دیگر جوسازی ها علیه رئیس جمهور آغاز گردید و مخالفین وی اعم از چپ و راست و کارگزاران و ... از هر کوشش و توان خود برای بدنام کردن رئیس جمهور محبوب ملت ایران دریغ نکردند و حتی سعی در ورود مراجع بزرگوار به این موضوع برای نگوهش رئیس جمهور نمودند.

عده ای که با هر کار و اقدامی که دولت انجام می دهد مخالف بودند با این انتصاب نیز به مخالفت بر خواستند و برخی دیگر نیز که هيچ شناختي از معاون اول منصوب شده نداشتند و متاسفانه تحت تاثير اخبار دروغ قرار گرفته بودند ، از روی دلسوزی و برداشت خود نسبت به آقای مشایی از ایشان انتقاد و گلایه کردند و خواستار عزل وی شدند و در این فضا توجه ای به پاسخ های ایشان و سایر اعضای دولت ننمودند.

نکته ای که در جریان این جوسازی ها و اعتراض ها توجه افراد نکته سنج را به خود جلب می نمود آن بود که در این بیانه ها و سخنرانی ها و مقاله ها هیچ اشاره ای به عملکرد یا مدیریت آقای مشایی در سمت های گذشته وی نداشتند و صرفاً به بازگو نمودن شایعه های اثبات نشده پرداخته می شد.

مقام عظمی ولایت در اجرای رهبری های هدایت گونه خود و در پیامی محرمانه مستقیم برای رئیس جمهور عزیز این انتصاب را برخلاف مصلحت رئیس جمهور و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی ميان علاقمندان ایشان دانستند و خواستار کن لم یکن شدن این حکم شدند.

پس از این نامه و بنا به دلایل نا معلوم اصل ارسال نامه به همراه کمی نعناع داغ از سوی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی رسانه ای شد و چنین عنوان کردند که رهبری معظم انقلاب نه تنها با اصل این انتصاب مخالف هستند ، بلکه خواستار عدم بکارگیری ایشان در دولت دهم نیز هستند.

سئوالی که اینجا مطرح هست این هست آیا دفتر مقام معظم رهبری مسئول انتشار یا عدم انتشار نامه ها و احکام صادره از سوی معظم له نیست و این مسئولیت به شخص یا اشخاص دیگری در قوای دیگر از جمله قوه مقننه (جناب اقای ابوترابی و یا جناب آقای توکلی) واگذار شده است ؟!!

آیا افرادی که ولایت پذیر هستند بایستی همراه و همگام ولایت فقیه باشند و از جلو زدن و یا عقب ماندن از ایشان پرهیز نمایند یا اینکه می توانند از ایشان جلو زده و قبل از صلاحدید ایشان نسبت به انتشار نامه محرمانه مستقیم ایشان اقدام نمایند؟

آیا مدعیان طرفداری از ولایت فقیه می توانند افزون بر خواسته های رهبری ، مطالب دیگری را به معظم له نسبت دهند و آن را به عنوان مطالبه رهبری بر سر زبان ها بیاندازند؟

به هر حال در پی این جوسازی ها که کم کم می رفت باعث ایجاد کدورت میان حامیان اصلی رئیس جمهور (ملت شریف ایران) شود ، اصل نامه به صورت رسمی منتشر شد و نشان داد که رهبری معظم انقلاب از سوی دلسوزی نسبت به دولت و شخص رئیس جمهور خواستار کن لم یکن کردن این انتصاب شده اند و در این نامه هیچ سخنی به عدم صلاحیت شخص منصوب شده و یا عدم بکارگیری وی در سایر مناصب نشده است.

بعد از انتشار رسمی این نامه ، جناب آقای مهندس مشایی از معاون اولی استعفاء دادند و در مصاحبه ها خود را سرباز میهن و انقلاب اعلام نمودند و ...

رئیس جمهور عزیز نیز در یک اقدام جالب برای آنکه پاسخی به مخالفین ولایت فقیه داده باشند و به آنان تاکید کرده باشند که نظرات و اوامر رهبر معظم انقلاب برای همگان از جمله قوای سه گانه در حکم قانون است و اجرای آن وظیفه قانونی محسوب می شود ، در پاسخ به نامه رهبری اشاره مستقیم به اصل 57 قانون اساسی می نماید تا تذکری به خود و سایرین نیز باشد.

اما آنان که خواسته بودند آبی را گل آلوده کرده و از آن ماهی مورد نظر خود را بگیرند همچنان به روند خود ادامه داده و به جوسازی ها و ... خود ادامه داند تا آنکه مقام معظم رهبری بر خود لازم دانستند اخطاری به آنان دهند تا به فضا سازی های خود خاتمه دهند که خواندن آن همانند سایر بیانات معظم له همواره طراوت خاص خود را دارد.

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار شرکت کنندگان در بیست و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم همگان را به رعایت انصاف در عمل و گفتار دعوت کردند و با اشاره به سفارش خداوند متعال در قرآن به رعایت انصاف و عدالت حتی در برخورد با دشمنان شفارش کردند و تاکید کردند "اگر این اختلاف سلیقه ها و برداشت ها با هوای نفس مخلوط شد کار خراب می شود بنابراین باید ملاحظه کرد کجا اختلاف سلیقه براساس هوای نفس و کجا براساس احساس تکلیف است" و با اشاره به قضایای پیش آمده خاطرنشان کردند این موضوع نباید موجب دامن زدن به اختلاف شود ضمن آنکه نباید به کسی بیهوده تهمت زد و او را به خاطر یک امر از همه آن چیزهایی که صلاحیت محسوب می شود نفی کرد.

این چنین شد که جناب آقای مهندس مشایی که از ابتدای دولت نهم معاون رئیس جمهور بود ، در آستانه تشکیل دولت دهم به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور منصوب شدند و شاهد همراهی های وی با رئیس جمهور عزیز در این سمت خواهیم بود.

حال باید منتظر بود و دید که جناب آقای ابوترابی و جناب آقای توکلی و سایر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی هنگام رای اعتماد به دولت دهم چگونه خود را ولایت پذیر می دانند و تاریخ شاهد و ناظر رفتارهای همگان خواهد بود.

انتصاب معاون اول رئیس جمهوری

بسمه تعالی

اللهم‌ عجل‌ لوليك‌ الفرج‌ والعافيه والنصر واجعلنا من‌ خير اعوانه‌ و انصاره‌ والمستشهدين‌ بين يديه
اگر سیاست ها عین دیانت نباشد ، به چه می توان اعتماد کرد . اگر سیاسیون بر این اعتقاد باشند که هدف وسیله را توجیه می کند ، به چه می توان اعتماد کرد . اگر ....

در انتخابات سوم تیر ماه 1384 هنگامی که جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور دولت نهم از سوی اکثریت ملت انتخاب شد ، رقبای شکست خورده و سیاسیون اطراف آنان دوران رقابت را تمام شده تلقی نکرده و در مدت چهار سال گذشته همواره سعی در به چالش کشیدن دولت نهم داشته و هنوز هم دارند !

در این مدت بارها شاهد جنجال سازی پیرامون مشاورین ، معاونین و نزدیکان جناب آقای رئیس جمهور و حتی مسائل جاری مملکت بودیم ؛ از جمله جوسازی مستمر علیه رئیس محترم سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بوده است.

در روزگاری عنوان کردند که معاون رئیس جمهور در همایشی در خارج از کشور شرکت کرده که خواننده زن در آن مشغول آواز خواندن بوده و ... ؛ سی دی فیلمی که حکایت از این ماجرا داشت توسط دو نفر از نمایندگان وقت مجلس شورای اسلامی (دوره هفتم) به خبرگزاری ها داده شد و با شکایت معاون رئیس جمهور آن سایت فیلتر و مدیران آن سایت و نمایندگان مدعی به دادگاه احضار شدند ؛ هر چند که به علت عدم ابلاغ احضاریه دادگاه توسط هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان مدعی ، آنان به دادگاه نرفتند و ...

در مرحله ای دیگر بحث اجرای حمل قرآن توسط یگ گروه سنتی در همایشی وسیله ای برای ایجاد جو علیه وی شد و یک بار هم بکارگیری نابجای عنوان "مردم اسرائیل" در حین صحبت کار را به جایی رساند که رهبر معظم انقلاب اسلامی خواستار پایان بخشیدن استفاده از این خطا برای هجمه علیه دولت شدند.

حال بعد از انتخابان شگوهمند 22 خرداد 1388 و حضور 85% از حائزین شرکت در انتخابات و رای بالای 24 میلیونی رئیس جمهور منتخب و جنجال آفرینی های بعد از آن توسط رقبای شکست خورده و سیاسیون اطراف آنان ، شاهد ادامه جوسازی ها و تنش ها بوده و هستیم.

رئیس جمهور منتخب در اقدامانی کاملاً قانونی و مستند به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تعدادی از معاونین و مشاور و دستیار خویش را مشخص کردند که از جمله آن ارتقای شغلی یکی از معتمدین خود به معاون اولی بوده است.

حال سئوال این است که آیا رئیس جمهور منتخب نمی داند این فرد چه قدر نامناسب و ... هست یا اینکه وی را فردی مناسب و مورد اعتماد و دلسوز نظام و انقلاب می داند و حاشیه های درست شده علیه وی را نادرست می داند.

اگر رئیس جمهور منتخب در انتحاب اول خود فردی را که به باورهای اسلامی و انقلابی اعتقاد ندارد را به عنوان معاون اول خود انتخاب می کند ، چه طور می خواهد به مدت چهار سال دیگر سکان اداره کشور را بر عهده داشته باشد و دچار چنین اشتنباهاتی نشود و اگر این انتخاب را با باور به شخصیت حقیقی آن فرد انجام داده است ، چرا باید از آن عقب نشینی کرده و با برکناری یا استعفای آن فرد ، مهر تائیدی بر ادعاها و اشتباه خود بزند ؟
خداوند عاقبت همگی را ختم به خیر نماید.